Про ТОВ “Беррі Органікс”

ТОВ “Беррі Органікс” розташоване в мальовничому куточку екологічно чистого Макарівського регіону, що на Київщині. Використовуючи лише сертифіковані для органічного вирощування добрива та засоби захисту рослин, ми виробляємо продукт немов би його створила сама природа. Що й підтверджено сертифікатом Органік Стандарт, незалежними європейськими лабораторіями та нашими задоволеними клаєнтами. Більше про виробництво органічної продукції в ТОВ “Беррі Органікс” можна дізнатися за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=tx1APTLmYvM&t=192s

Затребуваність Продукції

Малина

70%

Суниця

80%

Лохина

100%

Ожина

90%

Смородина

78%

Малина

Плоди малини мають винятково високі харчові, смакові та дієтичні властивості. У них містяться цукри (4,5-11,5 %), яблучна, лимонна, саліцилова кислоти (1-2 %), вітаміни С (9-44 %), А і В, ефірні олії.

Суниця

У 200 г свіжих полуниць міститься 60 калорій, 4.6 г клітковини, 0 г жиру, 1.2 г білка, 14 г вуглеводів, 28 мг кальцію, 0.8 мг заліза, 20 мг магнію, 38 мг фосфору, 54 мг калію, 1.4 мг селену, 113.4 мг вітаміну С, 35.4 мкг фолієвої кислоти, 54 мг вітаміну А.

Лохина

Лохина вважається дієтичним продуктом. Її ягоди складаються на 88 % з води, 7,9 % – цукру, 1,1 % — білків, 1,4 % — органічних кислот, 1,2 % — клітковини і 0,3 % — дубильних речовин і пектинів. Лохина є низькоалергенною ягодою, тому її можна вживати навіть маленьким дітям.

Ожина

Ожина має протизапальні, бактерицидні, заспокійливі, кровоочисні та загальнозміцнювальні властивості. Найчастіше ліки з цієї рослини вживають при порушеннях нервової системи (неврозах, істеріях), склерозі, недокрів’ї, застуді, а також для збільшення статевого потягу.

Смородина чорна

Ягоди містять цукри (6-11 %), лимонну, яблучну, бурштинову кислоти (1,5-3,6 %), пектинові, азотисті, дубильні й фарбувальні речовини. За вмістом вітаміну С чорна смородина займає одне з провідних місць (близько 400 мг %).

Порічки червоні та білі

Ягоди червоних і білих порічок мають деякі особливі якості, відмінні від смородини чорної. Ягоди порічок містять 26-83 мг вітаміну С, білої — 34/66 мг на 100 г сировини. Загальна сума цукрів у різних сортів коливається від 5,3 до 10,9 %, кислотність становить 1,9-4,2 %.